Forever Freedom International

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Forever Freedom International » Тестовый форум » Люстра


Люстра

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Потрібно купити гарну люстру в вітальню. Допоможіть вибрати, а то в магазині очі розбіглись - всі такі гарні. На скільки лампочок взяти і якого діаметра повинна бути люстра?

0

2

Люстру правильно підбирати за площею кімнати та висотою стелі, щоб гармонійно виглядала та була по розміру. Зверніть увагу, що до будь-якого інтер'єру підійдуть люстри у класичному стилі https://www.brille.ua/ua/osveshchenie/l … sicheskiy/ . Ми наприклад, замовили в магазині Брілле люстру в вітальню на п'ять плафонів
https://www.brille.ua/image/cache/webp/catalog/oc_31978product-Lyustra-LK-706S-5-E27-BK-FG_b4b2c66bda3df0a68d1400cc590d603c-228x228.webp

0

3

Сейчас очень модные светодиодные люстры. Не хотите такую себе. В интернет магазине Свет есть огромный выбор различных люстр и классических и новых светодиодных. Мы вот хотим у них купить бра https://svetua.com.ua/catalog/bra/. Выбор ошеломляющий, пока не могу остановится на чем то одном)

0

4

Я бы выбрал что-то простенькое, без наворотов, чтобы головой не задевать

0

5

Мы покупали через интернет люстры недорого https://fortuna-svet.com.ua/catalog/lyu … ip_klassa/ Тут действительно можно найти бюджетные варианты осветительных приборов, но при этом качественные материалы, хорошая сборка. Даже недорогая люстра прослужит вам долго и надежно. Очень важно также подобрать правильные лампочки и будет хорошо, если в выключателе будет возможность регулировки яркости.

0

6

Это сейчас стало для многих очень актуальным

0

7

А где светодиодные лампочки для люстры можно купить?

0

8

Я себе для люстры в квартиру в интернет-магазине "Красный хамелеон" купил необходимые ЛЕД лампы Е27 https://5watt.ua/svetodiodnye-lampy-e27-169. Лампочки PHILIPS Scene Switch LED недешовые, зато они прослужат долго и в итоге дешевле получиться, чем покупать обычные лампы накаливания, которые приходится менять каждые пару месяцев. Рекомендую.

0

9

Ого, скільки усього порадили. Я теж шукаю люстру нову для кімнати

0

10

Можу вам ще один цікавий каталог порадити з світильниками та люстрами https://ek.ua/ua/list/754/ на сайте E-Katalog. Це найбільший портал з товарами, які пропонують різні онлайн-магазини. Тут є фото, ціни, опис та адреси ресурсів, які пропонують ті, чи інші товари. В нашому конкретному випадку - це світильники. Тому обирати товари через цей сервіс вигідно та зручно. Мені здається, що кращого порталу годі й шукати.

0

11

Треба по магазинах дивитись, де різні товари для освітлення продають

0

12

Доброго дня. Всім, хто в пошуку люстри чи інших освітлювальних приладів, пропоную завітати в магазин освітлення https://vamsvitlo.com.ua/ , де є гарна наявність таких товарів. Тут можна обирати все для освітлення в потрібному стилі. Зробити свій дім затишним та яскравим. Я й сама збираюсь тут замовлення зробити.

0


Вы здесь » Forever Freedom International » Тестовый форум » Люстра