Forever Freedom International

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Forever Freedom International » Новый форум » чем восстанавливают?


чем восстанавливают?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Кто -нибудь может сказать название средства, которым восстанавливают эмаль на ваннах? Хочу почитать про него отзывы. И где его найти можно?

0

2

а думаете, что это просто делается? Мне рассказывали, что процесс трудоемкий даже для профессионала

0

3

Засіб є - це Keramokrill  (Керамокрилл), з таким до нас приїздили майстри з фірми по реставрації і на  емалірування ванн ціну у  Рівному можна побачити тут   https://реставрація-ванн.укр//Рівне.html чи подзвонити ще можна -0671151517. Але якщо подивитися, скількі це клопоту, як непросто все, то розумієш, що навіть якщо знайдеш цей засіб, все одно краще буде заплатити майстрам, це не так багато коштує, щоб аби как зробити самому.
https://forumupload.ru/uploads/0011/0f/3a/18/t896925.jpg

0

4

Если кремическая ванна, тогда керамоакрил, если простая жестяная, тогда акрилом покрыть и все.

0

5

yarikstep24 написал(а):

Засіб є - це Keramokrill  (Керамокрилл), з таким до нас приїздили майстри з фірми по реставрації і на  емалірування ванн ціну у  Рівному можна побачити тут   https://www.vannaservis.vn.ua/rivne/ чи подзвонити ще можна -0671151517. Але якщо подивитися, скількі це клопоту, як непросто все, то розумієш, що навіть якщо знайдеш цей засіб, все одно краще буде заплатити майстрам, це не так багато коштує, щоб аби как зробити самому.

Залишилось гарне враження як від сайту компанії так і від персоналу. На сайті в доступній формі гарно викладено інформацію про продукт та детальні інструкції навіть для не професіоналів; є копії офіційних документів і сертифікатів, що також викликає довіру. Менеджер надав кваліфіковану консультацію та корисні поради, розповів про акції. https://www.remontuk.com/rivne/

0


Вы здесь » Forever Freedom International » Новый форум » чем восстанавливают?